Antena 3 CNN Actualitate Locale Florentina, o adolescentă de 16 ani, a dispărut fără urmă. Familia o caută în disperare de mai bine de 24 de ore

Florentina, o adolescentă de 16 ani, a dispărut fără urmă. Familia o caută în disperare de mai bine de 24 de ore

Florentina, o adolescentă de 16 ani, a dispărut fără urmă. Familia o caută în disperare de mai bine de 24 de ore
13 Noi 2019   •   13:05

 O minoră de 16 ani, din comuna Băleşti, județul Gorj, este căutată de poliţişti la nivel naţional după ce, marţi, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a revenit, tatăl său fiind cel care a alertat autorităţile, se arată într-un comunicat de presă postat, miercuri, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din municipiul Târgu Jiu au fost sesizaţi de către un bărbat de 48 ani, din comuna Băleşti, cu privire la faptul că, în cursul zilei de marţi, fiica sa minoră, Florentina Dezrobitu, de 16 ani, din aceeaşi localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi, până în prezent, nu a revenit.

"Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,60 metri, greutate 45 de kilograme, păr şaten prins coc, ochii căprui, faţa ovală, ten închis, constituţie atletică. La plecare era îmbrăcată cu pantaloni din material stofă de culoare negru, geacă culoare neagră, iar în picioare purta încălţăminte pantof sport de culoare albă", se mai precizează în comunicatul de presă.

Aceeaşi sursă menţionează că minora a fost pusă în urmărire la nivel naţional, iar persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: adolescenta disparitie Gorj
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close