Antena 3 CNN Actualitate Locale Florentina a fost găsită moartă, la doar 33 de ani, într-un apartament din Sibiu: ”I s-au administrat ciuperci halucinogene!”

Florentina a fost găsită moartă, la doar 33 de ani, într-un apartament din Sibiu: ”I s-au administrat ciuperci halucinogene!”

Florentina a fost găsită moartă, într-un apartament din Sibiu, la doar 33 de ani.

de Andrei Naiţă    |    12 Iul 2023   •   13:48

Familia face acuzații grave și dă vina pe iubitul ei, despre care spune că ar fi drogat-o și ar fi ținut cadavrul două zile în casă! Poliția face cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs decesul.  

Trupul neînsuflețit al acesteia ar fi stat în apartament câteva zile, iar iubitul ei nu ar fi anunțat autoritățile. Fratele femeii face acuzații grave la adresa acestuia și spune că sora lui a murit în urma unei supradoze de droguri.

”În dimineața zilei de 8 iulie, sâmbătă, m-a sunat sora mea și mi-a spus că surioara noastră a decedat. A fost găsită moartă la adresa iubitului său, alături de care locuia. Ni s-a spus că trupul se află deja la morgă, în stare descompusă. Nu ne-a lăsat nimeni să o vedem!”, povestește Florin Ungureanu, fratele Florentinei. 

Familia recunoaște că tânăra era consumatoare de droguri, însă rudele nu cred că și-ar fi făcut rău singură. Potrivit primelor informații date de medicii legiști, femeia ar fi suferit un infarct provocat de o supradoză. Ar fi consumat ciuperci halucinogene, iar asta i-a adus sfârșitul.

”De la morgă ni s-a spus că i s-a administrat ciuperca neagră”

Apropiații cred însă că femeia ar fi fost, mai degrabă, drogată de iubitul alături de care trăia de aproximativ 15 ani, timp în care el a făcut și pușcărie. Rudele povestesc și de bătăile pe care le îndura femeia. 

”Eu știu că mai consuma substanțe, dar știu că el era violent... A fost o seară în care a dormit lângă bloc, când el m-a apelat pe mine și mi-a spus să merg să o iau să o duc acasă. De nenumărate ori au avut discuții de genul ăsta. Se împăcau, se despărțeau.  

Precizez că în locuința domnului a mai murit un băiat, un coleg de-al lui, un prieten bun, chiar anul trecut. Dar tot din cauza stupefiantelor. Tot din cauza aceasta a murit. De la morgă ni s-a spus că i s-a administrat ciuperca neagră. Un drog despre care eu, până luni, nu am știut că există”, spune fratele Florentinei.

”M-a sunat! Cred că voia să ceară ajutor!”

Florentina l-a sunat pe fratele ei chiar în ziua în care și-a pierdut viața, însă acesta nu a răspuns la telefon.

”Erau împreună de la o vârstă foarte fragedă, de la 16 ani s-au cunoscut, a fost îndrăgostită foarte tare de el, s-au despărțit, s-au împăcat... Nu aveam o relație foarte bună cu ei în ultima vreme din cauza certurilor lor. 

Am apeluri pierdute de la ea în dimineața zilei în care a murit, nu am vorbit cu ea... Îmi pare rău, poate voia să ceară ajutor. Eu merg pe premisa aceasta. Și pe mine și pe sora mea ne-a sunat la aceeași oră. 

El a ținut-o două zile. Și la un animal, în ziua de astăzi, dacă îi este rău, îl duci la veterinar. El era atât de drogat încât nu a putut să sune... Dar de ce a răspuns când a venit mătușa lui și a sunat la interfon? Atunci de ce a deschis? Atunci a putut să audă? El spune că a vrut să moară, să îi scoată poliția pe amândoi decedați. Dar ce a fost ăsta, un joc? A văzut că a murit ea și că el nu mai moare?”, se întreabă Florin Ungureanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”I-au găsit otravă în corp”

Și sora Florentinei confirmă faptul că tânăra era din ce în ce mai schimbată în ultima vreme.

”Erau împreună de 15 ani. L-a iubit super mult, era în stare să facă orice pentru el. A intrat la pușcărie cinci ani, s-a liberat anul trecut și de când s-a liberat viața ei s-a distrus. O bătea, o scotea afară. Mai rău ca la un câine. Și el este în libertate, asta este cel mai dureros! Și vrem să se facă dreptate! 

De la psihiatrie a ieșit rapid, a stat acolo doar două zile. E ceva foarte suspect, de ce a ținut-o în casă două zile, de ce nu a anunțat familia, nu a anunțat pe nimeni? A spus că își dorea să moară cu ea, i-au găsit otravă în corp... 

Ultima dată am vorbit cu ea în data de 15 mai. Atunci a fost ultima dată. Și mi-a spus că este în regulă, dar eu vedeam că este ceva în neregulă cu ea, pentru că era schimbată, nu mai era aceeași persoană pe care o cunoșteam eu. Se vedea foarte supărată, foarte tristă. Și mi-a spus atunci să avem grijă de fetițe, adică de nepoțelele ei”, a mai spus ea. 

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la decesul femeii în data de 7 iulie, în jurul orei 20:30. 

 La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei. 

×
Subiecte în articol: Florentina ciuperci halucinogene Sibiu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close