Antena 3 CNN Actualitate Locale Focar de infecție într-un bloc din Piatra Nemț! Locatarii sunt terorizați de un vecin bolnav psihic

Focar de infecție într-un bloc din Piatra Nemț! Locatarii sunt terorizați de un vecin bolnav psihic

Locatarii unui bloc din Piatra Neamț trăiesc zilnic un coşmar. Oamenii sunt terorizaţi de un vecin cu probleme psihice, care locuieşte într-un focar de infecţie. Garsoniera sa este plină de gunoi şi colcăie gândacii şi şobolanii. Omul nu a stat nici în carantină când a fost bolnav de COVID-19, ignorând orice regulă. Vecinii au apelat de mai multe ori la poliţie, însă fără succes.

Focar de infecție într-un bloc din Piatra Nemț! Locatarii sunt terorizați de un vecin bolnav psihic
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   15:49

În garsoniera unde stă bărbatul de 48 de ani zac munți de gunoaie şi e plin de gândaci. Până şi șobolanii și-au făcut cuib.

Mirosul este de nedescris, iar omul, cunoscut cu probleme psihice, nu mai poate fi stăpânit de nimeni.

De mai multe ori, a lăsat apa deschisă și i-a inundat pe vecini.

Tatăl bărbatului îi mai face vizite din când în când şi încearcă să îl pună pe calea cea dreaptă. Însă nici el nu are succes.

Reprezentanții asociației de locatari spun că au sesizat autoritățile dar fără niciun rezultat. Mai nou, la ultimul control, când a fost transportat la spital, a fost depistat cu SARS-CoV-2.

Ne terorizează ca locatari, bate în uși, strigă, țipă. A fost ridicat de Poliție, a fost dus la Psihiatrie la Spital Județene. A stat patru zile, i s-au făcut toate analizele si s-a constatat că e bolnav COVID. De acolo a fugit, ne-a confirmat doctorul că și el era dsperat că nu știe cum a plecat din secția de Psihiatrie", spune un localnic.

Ca să înceteze acest spectacol grotesc, tatăl bărbatului spune că vrea să vândă garsoniera, chiar dacă fiul său cu probleme psihice va rămâne pe străzi în aceste condiţii.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close