Antena 3 CNN Actualitate Locale Focuri de armă pe străzile din Focșani, în urma unei altercaţii

Focuri de armă pe străzile din Focșani, în urma unei altercaţii

Focuri de armă pe străzile din Focșani, în urma unei altercaţii
18 Sep 2018   •   23:35

Cinci bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Focşani pentru audieri, marţi seară, în urma unei altercaţii care a avut loc pe strada Duiliu Zamfirescu din zona centrală a oraşului, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vrancea.

Doi martorii au declarat că ar fi auzit focuri de armă. Poliţiştii spun că în zonă a fost găsit un pistol tip "airsoft", care însă nu ar fi fost folosit.

"În această seară, în jurul orei 20,10, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la un scandal pe strada Duiliu Zamfirescu. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat toate persoanele care au fost implicate în altercaţie. Cinci bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Focşani pentru audieri. În zona altercaţiei, poliţiştii au găsit un pistol tip 'airsoft', care nu este supus autorizării sau notificării, iar din primele cercetări a reieşit faptul că nu ar fi fost folosit", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef principal Paula Enache.

Potrivit sursei citate, doi dintre bărbaţii duşi la secţie sunt din municipiul Focşani, doi din comuna Păuleşti şi unul din comuna Vizantea Livezi.

Nicio persoană nu a depus plângere, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: focuri de arma altercatie Vrancea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close