Antena 3 CNN Actualitate Locale Focuri de armă pe străzile din Galați. Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe plăgi împuşcate

Focuri de armă pe străzile din Galați. Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe plăgi împuşcate

Focuri de armă pe străzile din Galați. Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe plăgi împuşcate
16 Sep 2018   •   11:23

Un bărbat de 31 ani din Galaţi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate cu mai multe plăgi împuşcate, în urma unui incident armat petrecut vineri noaptea cartierul în Micro 19, în apropierea Oficiului poştal 13.

Potrivit unor surse medicale, în urma incidentului, un bărbat de 31 ani a ajuns la spital cu mai multe plăgi împuşcate. Victima a fost operată şi este ţinută sub observaţie.

Bărbatul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe de un taximetrist, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri şi au anunţat poliţia.

'Un taximetrist l-a adus la Unitatea de Primiri Urgenţe, sângera abundent. Avea mai multe plăgi cu glonţ real, nu de cauciuc. Plăgile sunt la abdomen şi la nivelul picioarelor. Este internat în spital, noi am anunţat poliţia', a declarat coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan, duminică.

Poliţia Galaţi a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi face cercetări pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, cine a tras cu arma, care este mobilul altercaţiei.

'Incidentul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă de reprezentanţii Spitalului Judeţean. A fost anunţată o persoană de 31 de ani, cu multiple plăgi împuşcate. Acum se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: focuri de arma Galați impuscat
Parteneri
Cresc semnificativ facturile! Cât vor plăti românii în plus lunar
x close