Antena 3 CNN Actualitate Locale Focuri de armă, trase dintr-o mașină aflată în mers, la Botoșani | Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă

Focuri de armă, trase dintr-o mașină aflată în mers, la Botoșani | Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă

Focuri de armă au fost trase dintr-o mașină către mai mulți tineri în timp ce se aflau pe marginea drumului, din localitatea Bozieni, județul Botoșani. Unul dintre ei a ajuns la spital în stare gravă.

Focuri de armă, trase dintr-o mașină aflată în mers, la Botoșani | Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă
Sursa foto: Poliția Română
de Ioana Mircea    |    11 Sep 2022   •   13:35

Un tânăr de 20 de ani a început să tragă cu un pistol dintr-o mașină aflată în mers, sâmbătă, în localitatea Bozieni, din Județul Botoșani.

Aflat pe bancheta din dreapta a mașinii, acesta a scos arma pe geam și a început să tragă aleatoriu. A nimerit într-un grup de tineri și astfel l-a împușcat pe unul dintre aceștia.

În momentul în care tânărul care a tras cu arma a observat că a împușcat pe cineva a încercat să scape de armă. Bărbatul a folosit un pistol cu aer comprimat.

Însă la scurt timp, polițiștii au găsit arma. Acum, tânărul de 20 de ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munților, dar și pentru loviri și alte violențe.

Din fericire, rănile provocate victimei nu au fost atât de grave și medicii au reușit să curețe rana, iar tânărul este stabilizat.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close