Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fost campion la judo a incendiat o casă şi o maşină în semn de răzbunare pentru un lănţisor de aur, în Teleorman

Un fost campion la judo a incendiat o casă şi o maşină în semn de răzbunare pentru un lănţisor de aur, în Teleorman

Incidentul a avut loc în comuna Buzescu, judeţul Teleorman acolo unde în urma unui conflict cu un vecin, fostul campion la judo şi-ar fi rupt lănţişorul de aur. Pentru că nu a vrut să-i plătească paguba, fostul sportiv a decis să se răzbune incendiind casa şi maşina cunoștinței sale.

Un fost campion la judo a incendiat o casă şi o maşină în semn de răzbunare pentru un lănţisor de aur, în Teleorman
Sursa foto: infotr.ro
de Georgiana Adam    |    25 Iul 2021   •   19:35

Potrivit localnicilor, totul ar fi pornit de la un conflict pe care fostul campion de judo l-ar fi avut cu o cunoștință din comuna Buzescu, judeţul Teleorman. 

Conflictul a degenerat rapid şi cei doi s-au luat la bătaie. În timpul altercaţiei fostul sportiv şi-ar fi rupt lănțișorul de aur şi ar fi cerut vecinului suma de 3.500 de lei.

Pentru că acesta a refuzat plata, individul a recurs la o răzbunare în stil mafiot incendiindu-i casa şi maşina. Flăcările au distrus o bună parte din casă, iar din autoturism a rămas doar caroseria.

La o primă constatare, proprietarul locuinței a afirmat că pagubele sunt în jur de 50.000 de euro. O evaluare corectă urmează a fi făcută de instituțiile abilitate, notează presa locală

La scurt timp, piromanul a fost identificat de poliţişti şi reţinut. Însă, în ciuda probelor existente la dosar şi a recunoșterii faptei, procurorii au considerat că nu reprezintă un pericol social şi au dispus controlul judiciar pentru 60 de zile. Mai exact, individul a fost lăsat în libertate.

Acum el ameninţă că va da foc şi la a doua casă a vecinului, dacă plângerea de la poliţie nu va fi retrasă.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close