Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fost judecător şi un medic din Petroşani, acuzaţi că au bătut un angajat de la firma de cablu

Un fost judecător şi un medic din Petroşani, acuzaţi că au bătut un angajat de la firma de cablu

Fostul preşedinte al Judecătoriei Petroşani şi un vecin al său, medic, sunt acuzaţi că au agresat un muncitor de la firma de cablu şi internet. Bărbatul lovit a filmat cu telefonul scenele petrecute în scara blocului. În urma scandalului, el a ajuns la spital. Poliţia a deschis dosar penal şi face cercetări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2023   •   12:11

Angajatul firmei de cablu şi internet venise să facă o lucrare de modernizare în bloc, moment în care ar fi fost luat la ceartă şi apoi agresat de fostul președinte al Judecătoriei Petroșani.

Omul a scos telefonul şi a filmat momentul.

În scandal ar fi fost implicat şi un medic, care neagă însă acuzaţiile şi spune că a ieşit pe scara blocului după ce a auzit gălăgie. Poliţia a deschis dosar penal pentru lovire şi, în continuare, se fac cercetări pentru stabilirea faptelor.

Contactat telefonic, fost președinte al Judecătoriei Petroșani a refuzat sa dea detalii şi a anunţat că aşteaptă rezultatul anchetei.

Bărbatul agresat spune că își va scoate și certificat medico-legal. El susţine ca agresiunea a continuat și la ieșirea din scara blocului, când ar fi fost bruscat de cei doi locatari, printre mașinile parcate, până la sosirea poliției.

×
Subiecte în articol: Petrosani
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close