Antena 3 CNN Actualitate Locale Fostul primar al Iașiului, Gheorghe Nichita, de urgență la spital după ce s-a accidentat la un meci de fotbal cu deținuții

Fostul primar al Iașiului, Gheorghe Nichita, de urgență la spital după ce s-a accidentat la un meci de fotbal cu deținuții

Fostul edil al Iașului, Gheorghe Nichita, s-a jucat de-a fotbalistul și a ajuns cu mâna ruptă, la spital!

de Mia Lungu    |    20 Oct 2022   •   08:32

Un meci de fotbal între deținuții Penitenciarului Vaslui, la care a participat și fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, s-a terminat prost pentru acesta.

Fostul edil a căzut în timpul jocului și a reușit să își rupă mâna în mai multe locuri. Acesta a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Vaslui.

După ce medicii i-au făcut mai multe investigații medicale, l-au supus unei intervenții chirurgicale. Acum, Nichita se recuperează, pe patul de spital, păzit non-stop de către subofițeri de poliție penitenciară.

Condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, după ce a fost acuzat că s-a folosit de Poliția Locală Iași să-și urmărească amanta, Nichita a reușit să ajungă la Vaslui, în cel mai modern penitenciar din țară. Acest lucru a fost posibil după ce fostul edil și-a mutat domiciliul la Vaslui.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close