Antena 3 CNN Actualitate Locale Fost şef de la Paşapoarte Satu Mare şi un afacerist local, prinşi la miezul nopţii într-un copac, pe fondul de vânătoare Crucişor

Fost şef de la Paşapoarte Satu Mare şi un afacerist local, prinşi la miezul nopţii într-un copac, pe fondul de vânătoare Crucişor

Colonelul Voicu Marcel Giurgiu, fost şef al Serviciului de Paşapoarte Satu Mare, şi Simon Liviu Doru, un afacerist local, au fost prinşi de poliţişti la miezul nopţii, într-un copac, pe fondul de vânătoare de la Crucişor.

Fost şef de la Paşapoarte Satu Mare şi un afacerist local, prinşi la miezul nopţii într-un copac, pe fondul de vânătoare Crucişor
Sursa foto: Imagini amator
de Vasile Dale    |    04 Sep 2021   •   14:57

Voicu Marcel Giurgiu, colonel în rezervă, fost şef al Serviciului de Paşapoarte Satu Mare, dar şi prietenul său, patron în Botiz, judeţul Satu Mare, au fost prinşi în flagrant, în noaptea de joi spre vineri.

Cei doi se aflau într-u foişor construit într-un copac şi camuflat, din care vânau fără autorizaţie.

În noaptea de joi spre vineri, reprezentanţii fondului de vânătoare Crucişor, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au desfăşurat o acţiune pentru prinderea braconierilor.

Surpriza a venit aproape de miezul nopţii, atunci când forţele de ordine au descoperit un foişor într-un copac de pe fondul de vânătoare, iar în interior se aflau doi bărbaţi, cunoscuţi ai celor de la fondul de vânătoare.

Pentru că nu aveau autorizaţie, dar şi pentru că vânau cu echipament interzis la vânătoare, cei doi au fost duşi la audieri, iar ulterior pe numele lor a fost deschis un dosar penal.

×
Subiecte în articol: Satu Mare Crucişor
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close