Antena 3 Actualitate Locale Un fotbalist din Iași a fost reținut după ce și-a terorizat iubita, a bătut-o și a sechestrat-o

Un fotbalist din Iași a fost reținut după ce și-a terorizat iubita, a bătut-o și a sechestrat-o

de Cristina Tudorache    |    19 Iun 2020   •   19:10
Un fotbalist din Iași a fost reținut după ce și-a terorizat iubita, a bătut-o și a sechestrat-o
Sursa foto: Captură video

Andu Moisi, fundașul echipei Aerostar Bacău, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de distrugere și lipsire de libertate după un conflict cu fosta iubită.

O tânără de 30 de ani din Iași susține că a fost sechestrată, bătută și umilită de fostul iubit fotbalist.

Femeia s-a adresat judecătorilor pentru a obține un ordin de restricție împotriva lui Andu Moisi, în vârstă de 24 de ani, fotbalist la o echipă din Bacău de liga a III-a. 

Cei doi au avut o relație până în primăvara anului 2019, iar de atunci au început problemele. Bărbatul a început să o hărțuiască pentru a se împăca.

"În perioada stării de urgenţă am început să vorbesc cu pârâtul mai mult şi am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici şi nu pentru a relua relaţia de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliul meu“, a precizat tânără, în cererea prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie, care va fi judecată astăzi", a relatat fata potrivit surselor judiciare, citate de Ziarul de Iași.

Luna aceasta, fata a fost din nou umilită la un grătar, la care participau și alte persoane. Bărbatul s-a îmbătat, iar fata a decis să plece acasă cu taxiul. El a urmărit-o până în locuință, unde i-a distrus bunurile și a agresat-o. 

"M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii", a mai spus tânăra, care a atașat la dosar mai multe discuții compromițătoare cu fotbalistul.

"Eşti proastă? Scot uşa, proasto! Ieşi şi vorbeşte cu mine", scria bărbatul într-un dintre mesaje.

Joi, Andu Moisi, fundașul echipei Aerostar Bacău, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de distrugere și lipsire de libertate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close