Antena 3 CNN Actualitate Locale Fotbalistul-politician care a tâlhărit o bătrână pentru pensie, condamnat

Fotbalistul-politician care a tâlhărit o bătrână pentru pensie, condamnat

Fotbalistul-politician din Brăila care a tâlhărit o femeie în vârstă pentru banii de pensie, a fost condamnat. Bărbatul a atacat-o pe femeie, în localitatea Traian, din județul Brăila.

Fotbalistul-politician care a tâlhărit o bătrână pentru pensie, condamnat
Sursa foto: spynews.ro
de Gabi Vlad    |    01 Aug 2021   •   14:42

"Cazul s-a întâmplat în vară, anul trecut. Cei doi suspecți au urmărit bătrâna, încă de la gară, până în apropiere de sat. Și, în apropierea unui lan de porumb, a atacat-o pe la spate, a lovit-o în cap, au lăsat-o în mijlocul drumului și au plecat cu poșeta în care se afla pensia, telefonul și o pereche de ochelari. Cazul a fost destul de dificil, pentru că, lovită din spate, femeia nu putea ști de cine a fost lovită.

După o anchetă a Poliției destul de laborioasă, cei doi au fost prinși, au fost judecați de Tribunalul de Judecatoria Brăila. Cei doi au făcut contestație pentru că fotbaliștii au avut și un complice, iar acum, recent, în fața Curții de Apel de la Galați, ei au cerut clemență. Niciunul din punctele de apărare, nu a fost reținut de către instanța de judecată. Toate au fost respinse. Pe cale de consecință s-a menținut sentința Judecătoriei", a prezentat Gabi Vlad, reporter Antena 3.

Decizie finală în dosarul fotbalistului 

„Respinge ca fiind nefondate apelurile declarate de inculpații Grigorescu Marcel și Humă Cătălin Valentin împotriva sentinţei penale nr. 613/14.04.2021 a Judecătoriei Brăila. Menţine starea de arest a inculpaților Grigorescu Marcel și Humă Cătălin Valentin. Deduce din pedepsele aplicate inculpaților durata reţinerii de la 22.09.2020 la 23.09.2020 și arestării preventive cu începere de la 29.09.2020 la zi (14.07.2021). Obligă pe fiecare dintre apelanții-inculpați Grigorescu Marcel și Humă Cătălin Valentin la plata a câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, a decis Curtea de Apel Galați.

Cum a încercat tânărul să îi impresioneze pe magistraţi

Cătălin-Valentin Humă, fotbalist și politican în comuna Traian din județul Brăila, și complicele său, Marcel Grigorescu, au încercat să scape din pușcărie, contestând la Curtea de Apel Galați sentința dată de Judecătoria Brăila. Crezând că îi va impresiona pe magistrați, Humă a susținut că s-a făcut băiat cuminte și că vrea acasă la copilașul său, care în urmă cu un an, când a fost arestat, avea doar câteva luni, potrivit spynews.ro

De asemenea, cei doi tâlhari au fost condamnați la câte trei ani de pușcărie și la plata, în solidar, a unor despăgubiri de 12.000 de lei.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close