Antena 3 CNN Actualitate Locale Fratele Mihaelei, copila din Dâmbovița care a dispărut: „Se vede pe camere că fata s-a speriat. O trăgea cineva. Fata e luată”

Fratele Mihaelei, copila din Dâmbovița care a dispărut: „Se vede pe camere că fata s-a speriat. O trăgea cineva. Fata e luată”

Fratele Mihaelei, copila din Dâmbovița care a dispărut: „Se vede pe camere că fata s-a speriat. O trăgea cineva. Fata e luată”
de S.T.    |    21 Sep 2019   •   21:55

Mihaela, o fetiţă de 11 ani din Dâmbovița, a dispărut misterios pe drumul de la şcoală spre casă.

Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari o caută cu disperare de peste 24 de ore, cu drone şi cu un elicopter.

Familia se teme că fetiţa a fost răpită.

Iulian Fieraru, fratele ei, spune că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că fata a fost aproape de casă la momentul dispariției. Era la doar 100 de metri!

„Se vede pe camere că fata s-a speriat. Mergea pe margine, este un pom la un moment dat și se vede pe camere cum o trage cineva”, a spus fratele ei, sâmbătă seară, la Antena 3.

Fata era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu.

Are 1,50 m. înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea fetiței sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

×
Subiecte în articol: Dambovita frate şcoală
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close