Antena 3 CNN Actualitate Locale Un paznic a furat sute de mii de lei dintr-un bancomant. Metoda inedită cu care a sustras banii

Un paznic a furat sute de mii de lei dintr-un bancomant. Metoda inedită cu care a sustras banii

Agentul unei firme de pază din Constanța a fost condamnat la închisoare pentru că a furat sute de mii de lei din bancomatele pe care ar fi trebuit să la păzească.

Un paznic a furat sute de mii de lei dintr-un bancomant. Metoda inedită cu care a sustras banii
Sursa foto: pixabay.com/jarmoluk
de Ioana Mircea    |    24 Ian 2023   •   23:21

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, care este suspectat de furt calificat în formă continuată.

Acesta este acuzat că, în timp ce deținea funcția de pază, ar fi sustras din bancomate suma aproximativă de 330.000 de lei.

Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Instanța a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de patru ani.

Citește și: Obiectul neobișnuit cu care un preot a furat bani din cutia milei, în București

Inculpatul se pare că înlocuia la diferite perioade de timp cheile originale ale ATM – urilor cu unele false, pentru a masca lipsa acestora pentru diferite perioade de timp, reușind astfel să sustragă sume de bani importante din aparate.

Magistrații au dispus confiscarea sumei de bani furate.

Hotărârea judecătorilor nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța, potrivit ziuaconstanta.ro.
 

×
Subiecte în articol: furt Constanța
Parteneri
Val de ger peste România! Temperaturi de până la -20 de grade
x close