Antena 3 CNN Actualitate Locale Furtuna a făcut ravagii în Arad. 10 muncitori răniţi, maşini răsturnate şi copaci căzuţi pe carosabil - VIDEO

Furtuna a făcut ravagii în Arad. 10 muncitori răniţi, maşini răsturnate şi copaci căzuţi pe carosabil - VIDEO

Furtuna a făcut ravagii în Arad. 10 muncitori răniţi, maşini răsturnate şi copaci căzuţi pe carosabil - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com/Special Arad
23 Iun 2017   •   22:00

Zece muncitori au fost răniţi, mai multe maşini au fost avariate, iar circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, din cauza unei vijelii care a avut loc vineri seara la Arad.

Pe DN 69, între Arad şi Timişoara, un camion de 7,5 tone a fost luat de vânt şi aruncat într-un şanţ de la marginea drumului.

Totodată, pe şoseaua care duce către Pădurea Ceala, de la marginea municipiului Arad, nu s-a putut circula din cauză că au fost rupţi circa 30 de copaci.

De asemenea, pe autostrada Arad – Timişoara, un TIR şi un microbuz de marfă s-au răsturnat la trei kilometri distanţă unul de altul, însă nu au fost victime. Tot pe autostradă mai multe indicatoate rutiere au fost smulse de vânt.

Persoane rănite au fost la o fabrică din municipiul Arad, unde zece persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu diferite răni, după ce o uşa de sticlă a fost ruptă de vânt.

Judeţul Arad s-a aflat vineri sub cod portocaliu, fiind semnalate intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, dat şi averse ce pot depăşi 20 de litri pe metrul pătrat.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Arad furtuna muncitori raniti copaci carosabil
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close