Antena 3 CNN Actualitate Locale Furtună la Iași. Acoperișuri smulse, străzi inundate și copaci prăbușiți peste mașini. Au fost peste 120 de apeluri la 112

Furtună la Iași. Acoperișuri smulse, străzi inundate și copaci prăbușiți peste mașini. Au fost peste 120 de apeluri la 112

Furtună la Iași. Acoperișuri smulse, străzi inundate și copaci prăbușiți peste mașini. Au fost peste 120 de apeluri la 112
07 Aug 2017   •   08:15

Furtună puternică în Iași, în seara zilei de 6 august 2017. Mai multe autoturisme au fost avariate, iar bucăţi de acoperiş au fost smulse de vânt, în timpul unei furtuni puternice care a avut loc, duminică seară, la Iaşi.

Circulaţia rutieră pe arterele principale ale oraşului s-a desfăşurat cu dificultate, iar câteva străzi au fost inundate, după ce la Iaşi a plouat torenţial timp de aproape o oră. Și circulaţia tramvaielor pe mai multe linii a fost blocată, iar în unele cartiere locatarii au rămas fără curent electric.

În urma furtunii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a primit mai multe apeluri privind bucăți de acoperiș căzute pe carosabil și masini, informează ziaruldeiasi.ro.

„La ora 20 sunt înregistrate 120 de apeluri pentru situații de urgență generate de precipitații abundente și intensificările vântului cu aspect de vijelie. ISU lucrează în cooperare cu instituțiile cu atribuții pe această linie. Cele mai multe intervenții sunt pentru copaci căzuți pe carosabil și peste autoturisme și acoperișuri smulse de vânt. Nu s-au înregistrat victime”, a transmis Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt ISU Iași.

Judeţul Iaşi se află sub cod galben de instabilitate atmosferică, de duminică seară şi până marţi dimineaţă, la ora 06:00, precizează sursa citată.

×
Subiecte în articol: Iași furtuna
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close