Antena 3 CNN Actualitate Locale Furtună devastatoare în Nojorid, Bihor: "O tornadă a luat pe sus tone de ţiglă"

Furtună devastatoare în Nojorid, Bihor: "O tornadă a luat pe sus tone de ţiglă"

O furtună devastatoare a făcut prăpăd, astăzi, în comuna Nojorid din Bihor, iar oamenii au povestit că o tornadă s-ar fi format în timpul furtunii şi a luat pe sus tone de ţiglă de pe acoperişurile caselor.

Furtună devastatoare în Nojorid, Bihor: "O tornadă a luat pe sus tone de ţiglă"
Sursa foto: Facebook / Adrian Cris
de Alin Tarnovschi    |    23 Mai 2021   •   23:22

Furtuna devastatoare a lăsat în urmă numeroase case distruse, acoperişuri luate de vântul puternic, în comuna Nojorid din judeţul Bihor.

Întregul judeţ a fost, astăzi, sub incidenţa unei avertizări de tip cod portocaliu de furtună, grindină, vijelie şi descărcări electrice. La finalul furtunii, oamenii au ieşit din case şi au descoperit că tone de ţiglă au fost luate pe sus de vântul puternic.

Unii dintre ei au povestit că, în timpul furtunii, s-a format o tornadă care a făcut distrugeri importante în zona localităţii Nojorid.

La final, oamenii au ieşit din case şi, împreună, au început să repare stricăciunile, notează ebihoreanul.ro.

"Tone de țiglă luate de pe acoperișuri de o tornadă, în Nojorid. M-a impresionat cum s-au ajutat oamenii unii pe alții, femeile strângeau resturile, bărbații pe acoperișuri, să înlocuiască țiglele distruse", a scris Adrian Cris într-o postare pe Facebook.

Tone de țiglă luate de pe acoperișuri de o tornadă, în Nojorid. M-a impresionat cum s-au ajutat oamenii unii pe alții,...

Publicată de Adrian Cris pe Duminică, 23 mai 2021

×
Subiecte în articol: Nojorid Bihor
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close