Antena 3 CNN Actualitate Locale Furtuna puternică a făcut prăpăd în Bistrița. Un copac a căzut peste o mașină în care se aflau două fete | Operațiune de salvare cu militari

Furtuna puternică a făcut prăpăd în Bistrița. Un copac a căzut peste o mașină în care se aflau două fete | Operațiune de salvare cu militari

Furtuna puternică a făcut prăpăd în Bistrița. Un copac a căzut peste o mașină în care se aflau două fete. La fața locului este în desfășurare o operațiune de salvare la care au fost chemați și militari.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   14:59

O furtună violentă a făcut prăpăd, joi, în județul Bistrița-Năsăud.

Un copac a căzut pe strada Dornei. De asemenea, a căzut un copac pe Dobrogeanu Gherea și altul în Piața Unirii  pe două mașini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vântul a luat pe sus acoperișul unui bloc de pe strada Avram Iancu. 

Acoperișul de pe o casă a căzut și pe strada Titulescu.

Citește și: Furtuna puternică a făcut prăpăd în Hunedoara. Maşini distruse, copaci smulşi și acoperişuri luate de vânt

Un pod în construcție a fost rupt de vântul puternic care a suflat cu rafale de 90 de km/h.

Zeci de oameni au sunat la 112 să ceară ajutor.

Vântul puternic a răsturnat și o barcă de pe lacul Colibița în care se aflau șase persoane.

"Până în acest moment au fost înregistrate în dispeceratul integrat ISU SAJ Bistrița-Năsăud 37 de apeluri pe numărul unic de urgență 112.

Toate efectivele pompierilor militari și voluntari sunt în teren și gestionează solicitările cetățenilor.

Toate solicitările vor fi gestionate, prioritate având misiunile de urgență medicală, deblocarea cailor de acces, îndepărtarea elementelor constructive care prezintă riscul prăbușirii, îndepărtarea copacilor și acoperișurilor smulse de vânt”, informează ISU Bistrița.

"Dragi cetățeni, este pentru prima dată când orașul Beclean s-a confruntat cu o vijelie de o asemenea amploare, care a trecut.

Primăria orașului Beclean a verificat și monitorizează toate urmările și vom organiza un Comitet Local pentru Situații de Urgență pentru a putea soluționa toate situațiile care apar în urma vijeliei”, spune primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

×
Subiecte în articol: furtuna puternica Bistriţa copac căzut
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close