Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr drogat, care a produs un accident grav, nu a fost testat de polițiști, în Constanţa | "Am vreo zgârietură? Dumnezeu este cu mine!"

Un tânăr drogat, care a produs un accident grav, nu a fost testat de polițiști, în Constanţa | "Am vreo zgârietură? Dumnezeu este cu mine!"

O nouă gafă a poliţiştilor! Un tânăr drogat din Constanţa care a provocat un accident grav a fost lăsat să plece fără să fie testat, dând doar o declaraţie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Ian 2024   •   08:22

Tânărul pierduse controlul maşinii şi după ce s-a răsturnat de mai multe ori s-a oprit în gardul unei case din Techirghiol.

A scăpat ca prin minune, însă în ciuda comportamentului său ciudat, poliţiştii l-au lăsat să plece fără a fi testat pentru consum de droguri.

După ce imaginile cu el au ajuns virale pe internet, şefii s-au autosesizat şi l-au chemat pe tânăr la secţie, apoi l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar rezultatul a ieşit pozitiv.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţiştii care au intervenit atunci şi care au ignorat comportamentul tânărului sunt cercetaţi.

"Am vreo zgârietură? Dumnezeu e cu mine!"

"Eu atâta vreau de aici, ia uitați. E un înger care se roagă. Uitați! Scrie: I love Jesus! Îl iubesc pe Iisus. Am vreo zgârietură? Dumnezeu e cu mine, omule!

Nu am consumat nimic omule. Am permis, mi-a expirat ieri, singura problemă", a spus tânărul.

 

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close