Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiști agresați într-o scară de bloc pentru că au cerut unui gălățean să se legitimeze

Polițiști agresați într-o scară de bloc pentru că au cerut unui gălățean să se legitimeze

Scene halucinante într-o scară de bloc din Galați. O simplă legitimare s-a lăsat cu un scandal monstru. Un bărbat s-a luat la ceartă cu un echipaj de poliție care i-a cerut actele.

Polițiști agresați într-o scară de bloc pentru că au cerut unui gălățean să se legitimeze
Sursa foto: Hepta
03 Mai 2020   •   09:10

Individul l-a agresat verbal pe unul dintre polițiști în timp ce vorbea la telefon cu un amic.

Agenții au fost nevoiți să folosească spray lacrimogen ca să îl imobilizeze.

Individul a ajuns la secție. Polițiștii l-au sacționat pe bărbatul respectiv cu 5.000 de lei pentru nerespectarea ordonanței Militare și cu 1.500 de lei pentru refuzul legitimării.

„Doi poliţişti au constatat că, în scara unui bloc, din cartierul Micro 40, se află adunate mai multe persoane. Poliţiştii le-au solicitat acestora să se legitimeze şi, întrucât un bărbat a refuzat legitimarea devenind recalcitrant, au folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza. Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi condus la secţia de poliţie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost depistat. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1.500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

×
Subiecte în articol: politisti Galați
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close