Antena 3 CNN Actualitate Locale O mașină electrică a fost blocată cu o "caracatiță" în timp ce era la încărcat! Ce a făcut şoferul gălăţean imediat după

O mașină electrică a fost blocată cu o "caracatiță" în timp ce era la încărcat! Ce a făcut şoferul gălăţean imediat după

Un șofer din Galați, care și-a încărcat mașina la o stație electrică, a găsit roata blocată pe motiv că nu a plătit și parcarea.

O mașină electrică a fost blocată cu o "caracatiță" în timp ce era la încărcat! Ce a făcut şoferul gălăţean imediat după
Sursa foto: Grupul Șoferilor din Galați/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2023   •   22:14

Bărbatul a povestit pe rețelele de socializare ce a pățit. Acesta spune că a sunat la serviciul de deblocare roți, iar angajații societății locale au venit și i-au scos caracatița, scrie adevarul.ro.

"Uitați, ce se întâmplă la Galați. Stai cu mașina la încărcat unde e marcat și semnalizat și îți pun caracatița. Menționez că încărcarea se plătește... cascadorii râsului”, a scris bărbatul pe Grupul Șoferilor din Galați.

Tariful de încărcare include și taxa de parcare. Gălățenii au comentat situația absurdă: "Cine a spus că America este țara tuturor posibilităților a mințit. România este cu adevărat țara tuturor posibilităților".

Citiţi şi: Un șofer a găsit o vulpe în mașina sa parcată, într-un cartier din Cluj-Napoca. Jandarmii i-au lăudat reacția: "Exemplu de bune practici"

"Sunt curios, dacă veneau cu rampa, o luau cu tot cu stația de încărcare?", a comentat altcineva.

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a anunțat că va fi schimbat regulamentul

"Mi-a atras atenția un domn în holul Primăriei. Recunosc, este un aspect la care nu ne-am gândit până acum. În principiu, nu trebuie plătită parcarea, pentru că omul respectiv plătește pentru serviciu. A venit să își încarce mașina și îl costă.

A fost o omisiune a noastră în realizarea regulamentului și cel mai probabil va trebui să revenim asupra lui", a declarat primarul Ionuț Pucheanu, la Reperul TV.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close