Antena 3 CNN Actualitate Locale Ger cumplit. Localităţi izolate din cauza viscolului şi a zăpezii spulberate. Cum se descurcă oamenii

Ger cumplit. Localităţi izolate din cauza viscolului şi a zăpezii spulberate. Cum se descurcă oamenii

Ger cumplit. Localităţi izolate din cauza viscolului şi a zăpezii spulberate. Cum se descurcă oamenii
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    19 Ian 2016   •   09:36

Șapte localități din județul Galați sunt izolate din cauza viscolului și a zăpezii spulberate, a anunțat marți printr-un comunicat de presă transmis Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Galați, maior Eugen Chiriță.

Potrivit comunicatului, este vorba despre localitățile Smulți, Cuca, Băleni, Scânteiești, Vârlezi, Berești Meria și Roșcani-Băneasa. Se acționează cu toate forțele disponibile pentru asigurarea cel puțin a unei căi de acces către aceste localități.

De asemenea, în sprijinul persoanelor din aceste localități pentru urgențe medicale sau pentru orice altă solicitare din partea primarilor localităților izolate echipajele de pompieri vor efectua misiuni cu ajutorul utilajelor și autospecialelor cu capacitate de trecere mărită (șenilate).

În județul Galați rămâne închis DN 24D limita cu județul Vaslui — Cuca — intersecție DN 26 și mai sunt blocate 16 segmente de drumuri județene.

×
Subiecte în articol: Galați ger viscol
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close