Antena 3 CNN Actualitate Locale Mișună gândacii prin saloanele unui spital din Olt. Pacienții sunt revoltați

Mișună gândacii prin saloanele unui spital din Olt. Pacienții sunt revoltați

Pacienții internați in Spitalul Județean de Urgență din Slatina se plâng că saloanele le-au fost invadate de gândaci care mișună pe pereți, în dulapurile cu alimente și pe paturi. Conducerea unității spune însă că, în ciuda dezinsecției care se face periodic, insectele reapar din cauză că secția nu a mai fost renovată de ani buni.

de Alexandra Axinia    |    22 Aug 2023   •   09:55

Deşi par curate saloanele, gândacii mişună pe pereţi, paturi sau îşi fac cuib în mobilier. Pacienții internaţi sunt revoltaţi, dar spun că nu au ce să facă, au nevoie de îngrijire medicală şi trebuie să suporte condițiile oferite de spital, inclusiv gândacii. 

Situaţia a ieşit la iveală după ce au apărut mai multe imagini cu gândacii în spaţiul public, ajungând chiar la prefectul județului. 

"Avem vizitatori zilnic care vin şi pleacă cu mâncare, cu tot felul de produse. Nu am negat niciodată posibilitatea că ar putea exista câte o insectă care să se mai plimbe, dar asta nu poate fi echivalată cu o invazie de gândaci.

Ne facem treaba cu brio. Nu avem situații de infecții", a declarat Emilian Postelnicu, purtător de cuvânt al spitalului. 

Citeşte şi: Scandalul de la Spitalul Județean din Slatina ia amploare. Mario de Mezzo: ”Sunt mari probleme de igienă” | Managerul spitalului: ”Nu a prezentat niciun act administrativ

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reprezentanții spitalului spun că periodic se face dezinsecție în saloane, ultima fiind realizată chiar în urmă cu două săptămâni. 

Cu toate că reprezentații DSP Olt au făcut controale în spital, aceştia susţin că nu au găsit  gândacii pe care echipa Antena 3 CNN i-a filmat. 

×
Subiecte în articol: gândaci de bucătărie spital dsp olt
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close