Antena 3 CNN Actualitate Locale Măsură fără precedent în România: O gară a fost închisă de ANPC, din cauza mizeriei

Măsură fără precedent în România: O gară a fost închisă de ANPC, din cauza mizeriei

Situaţie fără precedent în ţara noastră! O gară a fost închisă de inspectorii ANPC. Călătorii au putut să îşi cumpere bilete doar online, până în momentul în care au fost instituite culoare speciale către casele de bilete.

de Vasile Dale    |    23 Feb 2024   •   14:36

Inspectorii ANPC de la Cluj şi din Maramureș au descins în incinta Gării CFR din Baia Mare, asta după ce mai mulţi călători au reclamat faptul că în zonă este o mizerie de nedescris.

Inspectorii au fost şocaţi de ceea ce au găsit. Igrasie, mucegai, dar şi un miros insuportabil. Aceştia au hotărât instant să închidă această clădire, lăsând, totuşi, un culoar de aproximativ doi metri, înconjurat cu bandă, pentru ca toţi călătorii să poată ajunge la ghişee pentru a-şi cumpăra bilete.

Ce sancţiuni au fost aplicate

"Ținând cont de neregulile constatate, echipa de control a aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum de 30.000 lei.

Totodată, au fost dispuse măsurile complementare de oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, aferentă zonelor care prezintă risc pentru consumatori și angajații proprii, existând culoare pentru achiziția de bilete", a anunţat Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș.

×
Subiecte în articol: Baia Mare gara inchisa ANPC
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close