Antena 3 CNN Actualitate Locale George, salvamarul din Constanţa, a fost filmat când intră cu 170 de km/h în sensul giratoriu

George, salvamarul din Constanţa, a fost filmat când intră cu 170 de km/h în sensul giratoriu

George, tânărul salvamar din Constanţa, în vârstă de 24 de ani, a fost filmat de o cameră de supraveghere în momentul tragediei. Potrivit unor surse, el conducea cu o viteză de aproximativ 170 de km/h atunci când a intrat în plin într-un sens giratoriu situat la intrarea în Constanţa.

de Cătălina Buzoianu    |    12 Dec 2023   •   12:17

Tânărul s-a stins din viaţă, noaptea trecută, după ce a intrat cu maşina într-un sens giratoriu. Potrivit poliţiştilor, George avea permisul de conducere suspendat.

Tragedia s-a produs la intrare în oraşul Constanţa dinspre Valu lui Traian, într-un sens giratoriu, iar momentul impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe imagini se poate observa cum maşina condusă de George a intrat în plin în sens, fără ca acesta să încetinească. De altfel, în maşina acestuia, anchetatorii au descoperit o sticlă de alcool, care s-a spart la impact.

"La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close