Antena 3 CNN Actualitate Locale George Șoldan, atac dur la Gheorghe Flutur: "Sunt atâtea probleme în județ, iar el organizează hore"

George Șoldan, atac dur la Gheorghe Flutur: "Sunt atâtea probleme în județ, iar el organizează hore"

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, l-a criticat dur pe liderului Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, subliniind că acesta pare să fie mai preocupat de organizarea horelor decât de rezolvarea problemelor din județ.

George Șoldan, atac dur la Gheorghe Flutur: "Sunt atâtea probleme în județ, iar el organizează hore"
Sursa foto: Facebook I Soldan George
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2023   •   22:46

George Șoldan a scris pe pagina sa de Facebook că șeful administrației județene pare să aibă impresia că este un fel de trimis al lui Dumnezeu în Bucovina.

Deputatul PSD a precizat că a fost întrebat recent de ce îl critică pe Gheorghe Flutur și i s-a transmis că nu ar fi bine "să se ia de șeful administrației județene".

"Cum, tu, un tânăr deputat, îți permiți să te iei de domnul Flutur? Da, am fost întrebat asta. Ce să fac? Să aștept încă vreo 20-30 de ani?

Să-l las să-și bată în continuare joc de județ, să cu motorul la ralanti, ieșind în față doar cu munca altora ori lăudându-se săptămânal în mass-media locală cu proiecte pe care mulți dintre alegătorii lui nici nu au mai apucat să le vadă realizate?

Citește și: Primar din Tulcea, acuzat că i-a bătut şi sechestrat pe comisarii Gărzii de Mediu care erau în control la ferma fiului său

Sunt atâtea probleme în județ, de la starea drumurilor județene la lipsa investitorilor, iar "primul gospodar al județului” organizează hore.

Dle. Flutur, o să continui să mă iau de dumneavoastră, atâta timp cât tot uitați de problemele din județ și veniți doar cu fumigene de presă", a scris Georghe Șoldan, pe pagina sa de Facebook.

"Cum, tu, un tânăr deputat, îți permiți să te iei de dl. Flutur?" Da, am fost întrebat asta. Ce să fac? Să aștept...

Publicată de Soldan George pe Vineri, 28 aprilie 2023

Viorel Seredenciuc, secretar general PNL Suceava, replică pentru deputatul PSD, George Șoldan

"Atacul unui deputat PSD la adresa domnului Gheorghe Flutur este complet nepotrivit și nu ajută în niciun fel județul Suceava. M-aș fi așteptat să aud cuvinte de apreciere pentru eforturile CJ Suceava, după ce, în urmă cu doar o zi, Bucovina a câștigat marele premiu național Destinație Turistică de top. Nu m-aș fi așteptat să văd atacuri pentru că dl. Gheorghe Flutur promovează acțiuni culturale de tipul Paștele în Bucovina.

Sub conducerea domnului Flutur, Consiliul Județean derulează proiecte de peste 1 miliard de euro, se lucrează la Spitalul Județean, la aeroport, la școlile speciale, la Palatul Administrativ și la sute de kilometri de drumuri județene. De asemenea, Consiliul Județean Suceava este implicat în parteneriate cu Ministerul Transporturilor pentru execuția de porțiuni de autostrăzi și de centuri ocolitoare, numărul de turiști în județ și numărul de pasageri pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” a crescut spectaculos, și, pe scurt, mai toată lumea recunoaște că Suceava s-a schimbat în bine. 

De la coaliția PNL – PSD sucevenii așteaptă fapte, proiecte concrete și nu gâlceava", a fost răspunsul lui Viorel Seredenciuc, secretarul general al PNL Suceava.

×
Subiecte în articol: George Șoldan PSD Gheorghe Flutur Suceava
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close