Antena 3 CNN Actualitate Locale Gestul impresionant al unui bărbat care a rămas fără casă | A donat 10.000 de lei unui centru social în care a locuit, în Satu Mare

Gestul impresionant al unui bărbat care a rămas fără casă | A donat 10.000 de lei unui centru social în care a locuit, în Satu Mare

Un bărbat din Satu Mare, care a ajuns să locuiască într-un centru social, a făcut un gest extraordinar pentru cei care i-au oferit un adăpost atunci când viaţa i-a luat totul.

Gestul impresionant al unui bărbat care a rămas fără casă | A donat 10.000 de lei unui centru social în care a locuit, în Satu Mare
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    11 Oct 2023   •   19:18

Vorbim despre un sătmărean al cărui destin l-a adus la Centrul Social de Urgență pentru Adulți – Adăpostul de noapte din Satu Mare, şi care recent a decis să întoarcă ajutorul primit.

Din fericire, bărbatul a învins provocările vieţii şi când şi-a găsit calea a decis să contribuie cu o donație de 10.000 de lei pentru adăpostul şi oamenii care i-au oferit un dram de speranță atunci când a avut cel mai mare nevoie.

Anunţul a fost făcut chiar de Primăria Satu Mare ca a lăudat gestul de omenie al bărbatului, subliniind că acesta dorește să rămână anonim.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Gestul impresionant al bărbatului a fost făcut ieri, pe 10 octombrie, de Ziua internațională a persoanelor fără adăpost. Banii vor fi folosiți pentru renovarea fațadei clădirii Centrului Social de Urgență pentru Adulți. 

”Azi, la Centrul Social de Urgență pentru Adulți – Adăpostul de noapte – au avut loc o serie de activități dedicate oamenilor care nu au un acoperiș deasupra capului, celor 55 de beneficiari ai Adăpostului.

Alături de beneficiari s-a aflat și sătmăreanul cu suflet mare care și-a dorit anul acesta să facă o faptă bună și a contribuit la renovarea fațadei clădirii Centrului Social de Urgență pentru Adulți.Îi mulțumim și pe această cale pentru implicarea sa în viața comunității noastre.

Fațada completează realizările din interiorul clădirii, Primăria Municipiului Satu Mare renovând și modernizând spațiul interior al Adăpostului și îmbunătățind astfel condițiile de viață ale beneficiarilor", se arată în comunicatul publicat pe site-ul instituţiei.

×
Subiecte în articol: centru social Satu Mare donatie ardelean
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close