Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul din Argeș care și-a sechestrat familia timp de două săptămâni, reținut. Adevărul a ieșit la iveală după ce una dintre fete a reușit să scape

Bărbatul din Argeș care și-a sechestrat familia timp de două săptămâni, reținut. Adevărul a ieșit la iveală după ce una dintre fete a reușit să scape

Bărbatul din Argeș care și-a sechestrat familia timp de două săptămâni, reținut. Adevărul a ieșit la iveală după ce una dintre fete a reușit să scape
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Mar 2018   •   20:33

Update: Un bărbat de 49 de ani din comuna Moşoaia, suspectat că şi-a sechestrat în ultimele două săptămâni soţia şi cei patru copii minori, a fost reţinut, joi, de poliţiştii piteşteni.

"El este bănuit că, în decursul a două săptămâni, şi-ar fi lipsit de libertate soţia şi patru copii minori şi i-ar fi agresat pe aceştia. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Soţia susţine că violenţele au început pe data de 8 martie, când bărbatul a fost eliberat din penitenciar, unde executase o condamnare de trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă. După ce a acuzat-o de infidelitate, a izolat-o atât pe ea, cât şi pe cei patru copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani.

"Copiii nici nu mai aveau voie să-şi salute bunica prin curte. (...) Începuse să-i izoleze, pe cei mici nu-i mai lăsa nici să plece la şcoală. (...) Eu nu aveam contact cu lumea din afară, nu aveam telefon, nici cu mama mea, nici cu soacra mea nu aveam voie să vorbesc", a declarat femeia.

Ea a mai afirmat că soţul a agresat-o de câteva ori şi a lovit-o inclusiv pe fiica cea mare. În plus, nu i-a permis să-i hrănească pe copii în mod corespunzător.

Bărbatul a respins acuzaţiile, susţinând în faţa jurnaliştilor că ar fi vorba de nişte minciuni.

Poliţiştii efectuează în acest caz cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie.

Știre inițială: Un argeșean de 49 de ani a fost săltat de poliție după ce și-a sechestat, timp de două săptămâni, soția și pe cei patru copii. Fiica cea mare, în vârstă de 14 ani, a reușit să fugă din casă, joi. Ea a mers la bunica ei care s-a dus direct la poliție.

În tot acest timp, bîrbatul i-a bătut pe toți și i-a ținut în condiții de-a dreptul mizere.

Joi, fata cea mare, în vârstă de 14 ani,  a reușit să fugă din casă și s-a dus la bunica din partea mamei căreia i-a povestit coșmarul prin care ea, mama și frații săi trec. Fără să stea pe gânduri, femeia a mers direct la poliție. Polițiștii care au intrat în casă peste bărbatul care-și sechestrase familia și au fost îngroziți de condițiile mizere în care capul familiei își ținea nevasta și pe cei  patru copii. Cu toții erau bătuți. Bărbatul nu a putut da o explicație pentru comportamentul său ieșit din comun, scrie Libertatea.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: gest socant
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close