Antena 3 CNN Actualitate Locale Gheorghe Hagi, în tricoul naţionalei, pictat pe peretele Şcolii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din Constanţa

Gheorghe Hagi, în tricoul naţionalei, pictat pe peretele Şcolii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din Constanţa

Gheorghe Hagi, îmbrăcat în tricoul naţionalei de fotbal a României, a fost pictat pe un perete al Şcolii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din Constanţa.

Gheorghe Hagi, în tricoul naţionalei, pictat pe peretele Şcolii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din Constanţa
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2024   •   13:18

Pictura uriașă, ce îl are în centrul ei pe cel mai titrat fotbalist al tutror timpurilor din Romania, Gheorghe Hagi, actualente managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța, dar și acționar principal al clubului de pe litoral, a fost realizată la Școala Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din oraşul de la malul marii.

Un întreg perete al unităţii de învăţământ a fost pictat cu figura celebrului forbalist. Gheorghe Hagi este înfățișat într-una dintre ipostazele sale celebre, în tricoul echipei naționale, iar din imaginea de pe perete fac parte și suporteri.

De patru zile a avut nevoie un pasionat de arta ca să realizeze pictura. În plus, a necesitat şi ajutorul unui utilaj cu nacelă, ca să îi permită să lucreze la înălţime.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Constanța
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close