Antena 3 CNN Actualitate Locale Doliu în lumea medicală! Medic cardiolog renumit din Oradea, mort chiar în curtea spitalului unde lucra

Doliu în lumea medicală! Medic cardiolog renumit din Oradea, mort chiar în curtea spitalului unde lucra

Un medic cardiolog renumit a murit chiar în curtea spitalului unde lucra.

Doliu în lumea medicală! Medic cardiolog renumit din Oradea, mort chiar în curtea spitalului unde lucra
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    10 Aug 2023   •   12:46

Este vorba despre dr. Gheorghe Ioan Scridon, colonel doctor în rezervă, medic primar cardiolog și fost comandant al unității, care ar fi făcut stop-cardiac chiar în curtea Spitalului Militar din Oradea.

Medicul avea probleme cu inima și, din păcate, colegii lui nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.  

În urmă cu patru ani, doctorul mai suferise un infarct. 

Dr. Gheorghe Ioan Scridon a fost absolvent al Facultății de Medicină Generală din București, luându-și rezidențiatul în cardiologie la Institutul Inimii din Cluj și în medicină internă la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila.   

A studiat management sanitar și sănătate publică, respectiv a dobândit competențe în ecografie generală, ecocardiografie și ecografie vasculară la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj Napoca, potrivit ebihoreanul.ro

Medicul a decedat în cursul după-amiezii de miercuri, în timp ce juca tenis pe terenul de sport din curtea unității. A făcut stop cardio-respirator, iar echipajul SMURD nu a reușit să îl salveze. 

El era cunoscut ca având probleme cardiace. 

”Împărtășim imensa durere a familiei fostului comandant al Spitalului Militar „Avram Iancu” Oradea, colonel (rz.) dr. Gheorghe-Ioan SCRIDON, la trecerea în veșnicie a respectatului medic.

A fost, fără doar și poate, un OM, prin care Dumnezeu a lucrat pentru oameni! Îi aducem un pios omagiu și aprecierea noastră pentru tot ceea ce a însemnat pentru noi, cei cărora le-a atins viețile. Va rămâne veșnic în amintirea noastră!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată pe pagina Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Oradea. 

×
Subiecte în articol: medic cardiolog
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close