Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezastru evitat în ultimul moment. Un şofer din Giurgiu a fost la un pas să arunce un bloc în aer

Dezastru evitat în ultimul moment. Un şofer din Giurgiu a fost la un pas să arunce un bloc în aer

Un accident rutier neobişnuit s-a produs, duminică, în municipiul Giurgiu iar locatarii unui bloc au fost evacuaţi în urma impactului.

Dezastru evitat în ultimul moment. Un şofer din Giurgiu a fost la un pas să arunce un bloc în aer
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2021   •   19:49

Potrivit autorităţilor locale, un șofer a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a lovit violent de un bloc, distrugând țeava de gaze.

Pompierii au fost nevoiți să-i evacueaze pe cei care locuiau în scara învecinată.

"În această după-amiază pompierii au intervenit pe strada Negru Vodă din municipiul Giurgiu, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, a intrat în scara unui bloc și a avariat conducta de gaze.

Deoarece în zonă se simțea un miros puternic de gaz, echipajele de pompieri au asigurat perimetrul și au evacuat cinci persoane care locuiau pe scara respectivă, ceilalți locatari ieșind singuri în momentul în care au auzit impactul", au anunțat reprezentanții ISU Giurgiu.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o unitate de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pentru a repara țeava de gaze, la fața locului s-au deplasat echipaje de la societatea de furnizare a gazelor.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Giurgiu accident rutier
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close