Antena 3 CNN Actualitate Locale Gospodării inundate şi alunecări de teren în Argeş. Opt echipaje de pompieri au intervenit cu autospeciale

Gospodării inundate şi alunecări de teren în Argeş. Opt echipaje de pompieri au intervenit cu autospeciale

Gospodării inundate şi alunecări de teren în Argeş. Opt echipaje de pompieri au intervenit cu autospeciale
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Iun 2016   •   09:18

Mai multe gospodării au fost inundate şi trei drumuri au fost afectate de alunecări de teren, în urma precipitaţiilor căzute în ultimele 24 de ore în zona de nord-est a judeţului Argeş.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, opt echipaje de pompieri au intervenit cu autospecialele în comunele Rucăr şi Dâmbovicioara.

"În comuna Rucăr au fost salvate două persoane, un adult şi un copil, iar în comuna Dâmbovicioara au fost salvate opt ovine şi 10 găini. De asemenea, s-a acţionat cu motopompe pentru evacuarea apei din trei case, un beci şi două curţi în comuna Rucăr şi cinci curţi şi două beciuri în comuna Dâmbovicioara. Echipajele de pompieri militari şi civili au acţionat, inclusiv cu buldo-excavatoare, pentru degajarea drumurilor obstrucţionate de aluviunile căzute de pe versanţi în comuna Dâmbovicioara, pe DC 21, DC 22 şi DJ 730", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, o altă alunecare de teren s-a reactivat în comuna Albeştii de Muscel, fiind afectat un drum judeţean.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alunecari de teren Argeş
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close