Antena 3 CNN Actualitate Locale Motorul unui BMW a ajuns pe mijlocul drumului, după ce un tânăr, cu permisul de conducere suspendat, a pierdut controlul volanului

Motorul unui BMW a ajuns pe mijlocul drumului, după ce un tânăr, cu permisul de conducere suspendat, a pierdut controlul volanului

Accident grav în Maramureș, acolo unde un tânăr, cu permisul de conducere suspendat, şi-a făcut praf BMW-ul după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț betonat. Motorul bolidului a ajuns în mijlocul drumului.

de Vasile Dale    |    18 Aug 2023   •   17:02

Accidentul de circulație s-a produs pe drumul județean care traversează orașul Ulmeni, din Maramureș, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată.

Din primele informații se pare că un tânăr care era la volanul unui autoturism BMW, deși avea permisul suspendat, a circulat cu viteză excesivă de 150km/oră, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț betonat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mașina s-a rostogolit de mai multe ori, iar părți din ea au fost împrăștiate pe aproximativ 150 de metri. Inclusiv motorul BMW-ului a ajuns în mijlocul drumului, spre uimirea localnicilor, martori la acest grav accident.

La fața locului au sosit echipaje ale poliției, ale pompierilor de la descarcerare și ale SMURD. Şoferul a scăpat cu viaţă şi a reușit să iasă singur din mașină, aparent fără leziuni grave.

 

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close