Antena 3 CNN Actualitate Locale Grav accident soldat cu nouă victime și un deces, în Olt

Grav accident soldat cu nouă victime și un deces, în Olt

Un grav accident a avut loc azi noapte pe DN65 - E574, în localitatea Negreni, soldat cu nouă victime transportate la spital și un deces, anunță Poliția Olt.

Grav accident soldat cu nouă victime și un deces, în Olt
Sursa foto: ISU Olt
de Dana Musceleanu    |    12 Iul 2022   •   08:44

În eveniment a fost implicată o autoutilitară transport persoane de 8+1 locuri, condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Băilești, județul Dolj, în care se mai aflau alte 7 persoane și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în care se mai afla încă o femeie, în vârstă de 55 de ani, ambii din orașul Rovinari, județul Gorj.

În urma coliziunii, femeia, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autoturism, a decedat, iar alte 9 persoane, dintre care 5 bărbați și 4 femei, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pompierii Detașamentului Slatina și Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, două echipaje SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, au acţionat alături de cinci echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt la fața locului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

×
Subiecte în articol: Olt accident
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close