Antena 3 CNN Actualitate Locale O gravidă din Galaţi, transportată la spital cu maşina Poliţiei. Mesajul soţului: "Trebuie să vă plătesc cursa"

O gravidă din Galaţi, transportată la spital cu maşina Poliţiei. Mesajul soţului: "Trebuie să vă plătesc cursa"

Mai mulţi poliţişti din Galaţi au ajutat o femeie însărcinată să ajungă de urgenţă la spital cu autospeciala, în toiul nopţii, pentru că soţul acesteia nu a găsit un taxi.

O gravidă din Galaţi, transportată la spital cu maşina Poliţiei. Mesajul soţului: "Trebuie să vă plătesc cursa"
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    05 Oct 2021   •   16:05

Agenţii l-au văzut pe soţul femreii cum căuta disperat un taxi, aşa că nu au stat pe gânduri şi au transportat-o pe femeie cu autospeciala la spital, potrivit adevarul.ro.

"În cursul nopţii de luni spre marţi, 4 spre 5 octombrie, în jurul orei 03.30, un echipaj mixt din cadrul Secţiei 4, format din 2 poliţişti şi un jandarm, au observat, pe strada Henry Coandă, din municipiul Galaţi, un bărbat cu un rucsac în spate, care părea foarte agitat. 

În urma discuţiei cu acesta, poliţiştii au aflat că era în căutarea unui taxi, întrucât soţia sa, care se afla acasă, era pe punctul de a naşte.  

Colegii noştri nu au stat pe gânduri şi i-au urcat pe cei doi în autospeciala poliţiei, demarând în viteză spre spital, unde viitoarea mămică a fost preluată, în siguranţă, de personalul medical. 

Soţul femeii: "Trebuie să ne găsim, să vă plătesc cursa"   

Îi felicităm pe colegii noştri, Miruna, Alex şi George pentru spiritul civic de care au dat dovadă", a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.   

Soţul femeii a postat pe Facebook un mesaj în care mulţumeşte poliţiştilor care au intervenit şi au transportat-o pe aceasta la spital.   

"Mulţumiri celor 3 super-eroi ai noştri (Evelynei) din această noapte de la Secţia de Poliţie Nr. 4 - Galaţi pentru spiritul civic de care au dat dovadă. 

Cu ajutorul vostru bebelina noastă (Evelyn) a ajuns cu bine şi în siguranţă la spital, iar acum aşteptăm cu nerăbdare venirea pe lume a acesteia. Sincere mulţumiri! Dacă sunteţi pe aici trebuie să ne găsim. Trebuie să vă plătesc cursa", a scris Alexandru George Popa, pe Facebook. 
 

×
Subiecte în articol: gravida Galați
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close