Antena 3 CNN Actualitate Locale Gravidă omorâtă în bătaie de concubinul său, în Vrancea. Înainte să o omoare, bărbatul a violat o vecină venită în vizită, de față cu iubita sa

Gravidă omorâtă în bătaie de concubinul său, în Vrancea. Înainte să o omoare, bărbatul a violat o vecină venită în vizită, de față cu iubita sa

O crimă oribilă a zguduit liniștea unui sat din județul Vrancea. O femeie în vârstă de 32 de ani, gravidă în 3 luni, a fost omorâtă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani.

Gravidă omorâtă în bătaie de concubinul său, în Vrancea. Înainte să o omoare, bărbatul a violat o vecină venită în vizită, de față cu iubita sa
de Adrian Bonciu    |    07 Iun 2021   •   10:43

Inițial suspectul a sunat la 112 pentru a chema ambulanța, pentru că femeii i-ar fi venit rău. Până la sosirea medicilor femeia însă a decedat. Polițiștii au început cercetările și au ajuns la concluzia că decesul femeii a survenit în urma unor lovituri. Ancheta a fost preluată de către un procuror, care a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Nenorocirea s-a produs sâmbătă în comuna Dumitrești. Între cei doi concubini se pare că a început o ceartă, iar bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori pe femeie. În urma loviturilor aceasta ar fi rămas întinsă pe podea. În acel moment bărbatul a sunat la 112 și a chemat ambulanța, susținând că femeii i-ar fi venit rău și a leșinat. Ulterior și-a sunat rudele, cărora le-a spus că femeia a băut un ness și nu se simte bine.

Bărbatul de 50 de ani din localitatea Dumitresti, județul Vrancea este cercetat și pentru lipsire de libertate și viol, fapte care s-ar fi petrecut potrivit anchetatorilor în aceeași noapte în care făptuitorul și-ar fi omorât concubina. Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare în 2017, după ce a ispășit 10 ani dintr-o condamnare tot pentru omor. Anchetatorii spun ca în funcție de încadrarea faptelor și alte agravante, de aceasta data instanta l-ar putea condamna pe viata.

Se pare că victima sechestrarii si violului este o alta femeie din sat. Femeia nu a povestit nimic de teamă, însă când au venit polițiștii să ancheteze omorul și-a făcut curaj și le-a povestit ce s-a întâmplat. Femeia violată venise la ei în vizita, agresorul nu a mai lăsat-o sa plece și ar fi violat-o de față cu iubita lui gravidă.

Iubitul tinerei însărcinate din Dumitreşti care a murit brusc, a fost reţinut de poliţişti

"În cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de omor calificat întrucât făptuitorul la mai fost condamnat anterior pentru O infracțiune de omor iar prezenta faptă două morți a săvârșit asupra unei persoane însărcinată în luna a treia. în aceeași noapte făptuitorul a mai lipsit de libertate și întreținut relații sexuale ne consimțite cu altă persoană domiciliul celor doi concubini” a spus Luminița Dogaru, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru Antena 3.

Rudele și vecinii sunt șocați de cele întâmplate, chiar dacă suspectul în acest caz a mai avut o condamnare pentru omor. Acesta a stat mai bine de 10 ani în închisoare, fiind eliberat în urmă cu 4 ani.

Pentru că existau suspiciuni în acest caz, polițiștii au început imediat cercetările. Au aflat astfel că femeia a fost lovită de mai multe ori și au anunțat procurorul de serviciu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. În cursul nopții acesta a decis reținerea suspectului pentru 24 de ore, după care acesta va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.  

Urmare a evenimentului din cursul după-amiezei de 5 iunie (moartea suspectă) din comuna Dumitrești, activitățile desfășurate de polițiștii de investigații criminale și specialiștii criminaliști au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Din  acest motiv, a fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care, în cursul nopții, a dispus măsura reținerii față de concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani.

O echipă complexă de polițiști, sub coordonarea procurorului, desfășoară cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 13:35, de către un bărbat din comuna Dumitrești, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. 

Din nefericire, echipajul SAJ, prezent la fața locului,  a constatat decesul acesteia.

Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă (moarte suspectă), pentru stabilirea împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii.

×
Subiecte în articol: Vrancea gravida
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close