Antena 3 CNN Actualitate Locale Grenadă găsită de un șofer de TIR, într-o parcare din Giurgiu, pe DN6. Era în stare perfectă de funcționare

Grenadă găsită de un șofer de TIR, într-o parcare din Giurgiu, pe DN6. Era în stare perfectă de funcționare

Un șofer de TIR care a oprit într-o parcare de pe DN 6, în județul Giurgiu, a găsit în iarbă o grenadă defensivă, în perfectă stare de funcționare. 

Grenadă găsită de un șofer de TIR, într-o parcare din Giurgiu, pe DN6. Era în stare perfectă de funcționare
Sursa foto: Facebook/ ISU Giurgiu
de Mia Lungu    |    05 Apr 2023   •   09:54

Potrivit ISU Giurgiu, un șofer de autocamion care a oprit, marți după-amiază, într-o parcare pe DN 6, în apropierea localității Valea Plopilor, pentru pauza de odihnă a observat grenada în iarbă și a sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat echipajul de pirotehnicieni din cadrul ISU Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, specialiștii au stabilit că este vorba despre o grenadă defensivă, în stare perfectă de funcționare. Muniția a fost ridicată și transportată în siguranţă, urmând să fie distrusă.

Citește și: "Chipul tau blând și zâmbetul contagios vor ramîne mereu în inimile noastre!": Răzvan a murit la 29 de ani, după ce a fost lovit de un șofer băut, în Anglia

De la începutul anului, au mai fost descoperite cinci proiectile explozive de calibrul 76, 100 și 120 mm, un focos fuzant, o bombă de aruncător de calibrul 120 mm, o grenadă defensivă și șapte cartușe de infanterie de calibrul 7,62 mm, în pădurile din localitățile Călugăreni și Săbăreni și pe terenuri din Giurgiu, Mihăilești, Stoenești, Slobozia și Vlad Țepeș.

×
Subiecte în articol: grenada sofer de tir Giurgiu parcare DN6
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close