Antena 3 CNN Actualitate Locale Halucinant! Strada care nu duce nicăieri. Ce explicații dă primarul din Piatra Neamț

Halucinant! Strada care nu duce nicăieri. Ce explicații dă primarul din Piatra Neamț

Halucinant! Strada care nu duce nicăieri. Ce explicații dă primarul din Piatra Neamț
Sursa foto: foto - captură Antena 3
30 Oct 2019   •   19:28

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, a explicat, miercuri, că strada asfaltată care se termină în câmp, la poalele muntelui Pietricica, a fost realizată în cadrul unui program mai amplu de modernizare rutieră a zonei.

Edilul a explicat că strada respectivă va fi continuată anul viitor şi este perpendiculară cu o altă stradă ce urmează să fie asfaltată.

"O stradă din Piatra-Neamţ, pe care am modernizat-o în acest an - strada Sînzienelor, a stârnit mare vâlvă. Am mai spus şi repet: întregul cartier Pietricica va fi modernizat etapizat. Conform programului, din cele 16 străzi ale cartierului Pietricica, anul acesta am modernizat trei: Begoniei, Orhideelor şi Sînzienelor, urmând să continuăm etapizat modernizarea celorlalte străzi", a spus Dragoş Chitic.

Edilul susţine că decizia de asfaltare a celor trei străzi a fost luată şi în urma numeroaselor sesizări primite de la cetăţenii care locuiesc în zonă.

"Conform proiectului, strada Sînzienelor se intersectează la capătul dinspre muntele Pietricica perpendicular cu strada Pietrelor, o stradă care va fi modernizată în perioada următoare, după ce se vor concretiza intenţiile de construire a caselor. Pentru etapa următoare avem în plan modernizarea şi altor străzi din acelaşi cartier", a mai spus primarul municipiului Piatra-Neamţ.

Dragoş Chitic a explicat că din cei 163 kilometri de străzi din oraş mai sunt de modernizat doar 12 kilometri.

În mediul online a apărut fotografia unei străzi asfaltate al cărui capăt, cu trecere de pietoni, se opreşte în câmp.

Amenajarea străzii ar fi costat bugetul municipiului aproximativ 90.000 euro.

×
Subiecte în articol: strada Piatra Neamț primarul
Parteneri
Data la care vin pensiile în mai. Anunţul Poştei Române
x close