Antena 3 CNN Actualitate Locale "Dorel" a lovit la Satu Mare. Oameni blocați în case după ce muncitorii au ridicat un zid în fața gardurilor

"Dorel" a lovit la Satu Mare. Oameni blocați în case după ce muncitorii au ridicat un zid în fața gardurilor

Localnicii din Hodod, județul Satu Mare, sunt revoltaţi după ce muncitorii care lucrează la un drum au ridicat un zid de sprijin care le blochează accesul în propriile gospodării.

"Dorel" a lovit la Satu Mare. Oameni blocați în case după ce muncitorii au ridicat un zid în fața gardurilor
Sursa foto: PresaSM
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2022   •   22:28

"E normal ca la fiecare șantier să apară disfuncționalități", spune președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

"Este o lucrare contractată acum trei ani de zile, se finanțează din fonduri europene. E normal ca la fiecare șantier să apară disfuncționalități. Proiectantul are ca și sarcină rezolvarea tuturor acceselor. Indiferent că vorbim despre gospodării sau accesul pe terenurile oamenilor. Iar în timpul construcție se mai reglează.

De asta este dirigintele de șantier, ca să mai adapteze proiectul la situația din teren. Eu am primit în această dimineață o sesizare din partea Primăriei, cu câteva fotografii, unde se vede că cota zidului de sprijin obstrucționează momentan accesul la unele gospodării.

Vrem să remediem situația în timpul cel mai scurt", a declarat Pataki Csaba, scrie presasm.ro.

 

×
Subiecte în articol: Hodod Satu Mare muncitori Pataki Csaba
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close