Antena 3 CNN Actualitate Locale Un hoț ”cinstit”: un bărbat din Cluj a înapoiat ce a furat

Un hoț ”cinstit”: un bărbat din Cluj a înapoiat ce a furat

Un bărbat a fost filmat furând din fața unei clinici din Cluj. Reprezentanții centrului medical au publicat înregistrarea video a camerelor de supraveghere pe rețelele de socializare.

Un hoț ”cinstit”: un bărbat din Cluj a înapoiat ce a furat
Sursa foto: Captură video Facebook/Clinica Veterinara Calvaria
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2024   •   13:10

”Astăzi, de dimineață, ne-a fost returnată banca. A apărut așa cum a și dispărut, dar de data asta fără să poată fi surprinsă de camerele noastre. Am fost impresionați de implicarea dumneavoastră și vă mulțumim pentru share-uri, dar și poliției locale și poliției de la secția 4, care s-au autosesizat în această speță”, au precizat cei de la Clinică, potrivit stiridecluj.ro.

Furtul a avut loc înainte de Paște. Un bărbat a decis să plece cu o bancă din fața unei clinici veterinare din cartierul Mănăștur din Cluj.

Reprezentanții clinicii au fost surprinși să descopere că un individ a plecat cu o bancă folosită de clienții care veneau la consult cu animalele lor de companie. Ei au postat chiar și un videoclip video cu hoțul în acțiune.

 

Reprezentanții clinicii au decis să abordeze problema cu umor. Au transmis un mesaj public către hoț, rugându-l cu amabilitate ca, după ce face ce voia cu banca și își rezolvă problemele, să o aducă totuși înapoi după sărbători.

”Rugăm domnul care a avut nevoie de banca noastră de Paște, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze că și noi avem nevoie de ea. Mulțumim!, au precizat reprezentanții clinicii din Cluj-Napoca”, au transmis atunci cei de la Clinică.

Rugăm domnul care a avut nevoie de banca noastră de Paște, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze că și noi avem nevoie de ea. Mulțumim!

Publicată de Clinica Veterinara Calvaria pe Sâmbătă, 4 mai 2024

×
Subiecte în articol: gest clujean banca furată clinica
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close