Antena 3 CNN Actualitate Locale Hoț de portofele la 12 ani, prins în fața bancomatului

Hoț de portofele la 12 ani, prins în fața bancomatului

Doi tineri din Galaţi, în vârstă de 12, respectiv 22 de ani, au fost prinși de polițiști în fața unui bancomat, în timp ce încercau să retragă bani de pe un card furtat la sfârșitul lunii aprilie, relatează publicația locală Viața Liberă.

Hoț de portofele la 12 ani, prins în fața bancomatului
Sursa foto: Pixabay
05 Mai 2020   •   22:06

Stângăcia determinată de faptul că nu cunoşteau PIN-ul i-a dat de gol în fața bancomatului. 

"Cei doi au fost conduși la sediul poliției și, la controlul corporal al tânărului de 22 de ani, s-a găsit asupra acestuia un tichet de masă electronic, aparținând, de asemenea, proprietarului cardului bancar. Acesta a fost contactat de polițiști și a precizat că, în după-amiaza zilei de 30 aprilie, în timp ce se afla în cartierul Mazepa, a fost deposedat, prin distragerea atenției, de portofelul în care avea cele două carduri și actul de identitate", declară cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Puse cap la cap, faptele le-au adus celor doi tineri un dosar penal pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic, urmând să stabilească gradul de vinovăţie al fiecăruia.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close