Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un hoț deghizat în client fură două lanțuri de aur dintr-un magazin, în Timișoara. Poliția îl caută pe individ

Momentul în care un hoț deghizat în client fură două lanțuri de aur dintr-un magazin, în Timișoara. Poliția îl caută pe individ

Jaf într-un magazin de bijuterii din Timișoara, surprins pe camerele de supraveghere.

Momentul în care un hoț deghizat în client fură două lanțuri de aur dintr-un magazin, în Timișoara. Poliția îl caută pe individ
de Mia Lungu    |    20 Feb 2024   •   17:29

Într-un magazin de bijuterii din Timișoara, un hoț deghizat în client a furat două lanțuri de aur chiar de sub ochii proprietarului.

Bărbatul a cerut să vadă două lanțuri de aur, sub pretext că dorește să cumpere o bijuterie. Apoi, în loc să scoată banii să le plătească, le-a înșfăcat brusc și a luat-o la fugă.

Patronul a încercat să-l oprească, așa că hoțul a scos un spray paralizant și i l-a pulverizat în față, apoi a dispărut.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar la această oră, polițiștii încearcă să-l găsească pe autorul furtului.

"La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Bredicianu din Timișoara, ar fi dat cu spray paralizant în direcția proprietarului magazinului și a sustras 2 lanțuri de aur.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei și dispunerea măsurilor legale care se impun" au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

×
Subiecte în articol: lanturi hot fura bijuterii Timisoara jaf
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close