Antena 3 CNN Actualitate Locale A intrat de patru ori în aceeași casă și nu a reușit să fure decât câteva sute de lei | Păţania unui hoţ din Brăila

A intrat de patru ori în aceeași casă și nu a reușit să fure decât câteva sute de lei | Păţania unui hoţ din Brăila

Un tânăr din Brăila a intrat prin efracție de patru ori în același apartament și nu a reușit să fure decât câteva sute de lei, două telefoane și copia unei chei. Iată cum a fost prins de poliţişti.

A intrat de patru ori în aceeași casă și nu a reușit să fure decât câteva sute de lei | Păţania unui hoţ din Brăila
Sursa foto: Pixabay.com/geralt
de Claudia Popovici    |    20 Sep 2022   •   20:25

Potrivit IPJ Brăila, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila.

Ulterior, bărbatul bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată a fost dus la sediul poliției și, după audieri, a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au stabilit că tânărul a intrat de patru ori în același apartament, într-un interval de două săptămâni.

„În fapt, în perioada 27.08-08.09.2022, tânărul ar fi pătruns de patru ori, de fiecare dată pe timp de noapte, într-un apartament situat pe raza municipiului Brăila, prin escaladarea și forțarea geamului, de unde ar fi sustras suma de 415 lei, copia unei chei de la un autoturism și două telefoane mobile”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila, citat de Mediafax. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Tânărul a fost arestat preventiv și a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

×
Subiecte în articol: hot casa furat Brăila
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close