Antena 3 CNN Actualitate Locale Un hoţ ghinionist din Vaslui riscă ani de închisoare, după ce a fost filmat când fura 7 lei dintr-o maşină

Un hoţ ghinionist din Vaslui riscă ani de închisoare, după ce a fost filmat când fura 7 lei dintr-o maşină

Un bărbat a ajuns în atenţia poliţiei, dar are şanse să fie considerat şi cel mai ghinionist hoţ din domeniul furturilor din maşini, după ce s-a ales cu "colosala" captură de 7 lei.

Un hoţ ghinionist din Vaslui riscă ani de închisoare, după ce a fost filmat când fura 7 lei dintr-o maşină
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    30 Oct 2023   •   22:17

S-a întâmplat în acest weekend în apropierea bisericii Sf. Neculai din Vaslui, acolo unde un hoţ şi-a încercat norocul dând o spargere la un autoturism parcat în zonă.

Nu numai că s-a ales doar cu suma de şapte lei, dar a avut şi ghinionul de a fi surprins pe camerele de supraveghere.

Imaginile au fost predate de proprietarul mașinii care speră ca poliţia să-l identifice cât mai rapid.

Ora la care hoţul a dat spargerea era şi ora la care proprietarul autoturismului obișnuia să iasă afară pentru a se plimba puţin şi a verifica maşina şi putea prinde individul în flagrant.

"Soțul meu iese de obicei la acea oră afară. În sâmbăta aceea a întârziat 10 minute în casă. Lucru care nu s-a întâmplat de ani buni. El este precum ceasul elvețian. La 6.20 fix iese din casă. 

Probabil așa a vrut bunul Dumnezeu, fiindcă dacă îl vedea pe hoț în mașină se ducea spre el și cine știe cu ce-i dădea în cap individul. Vă dați seama, cu infractorii prinși în flagrant, nu te pui”, a spus proprietara mașinii", a spus proprietara mașinii, potrivit vremeanouă.ro

Poliția a preluat imaginile și nu exclud ca hoțul din imagini să aibă legătură cu jaful de la magazinul de bijuterii din Centrul Comercial Central, aflat în apropiere. Se ia în calcul și varianta că individul căuta o mașină cu care să se facă nevăzut.

 

×
Subiecte în articol: Vaslui jaf autoturism hot
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close