Antena 3 CNN Actualitate Locale Un hoţ pofticios a fost prins în flagrant de jandarmi, în Bacău. Bărbatul a încercat să fure mai multe tablete de ciocolată

Un hoţ pofticios a fost prins în flagrant de jandarmi, în Bacău. Bărbatul a încercat să fure mai multe tablete de ciocolată

Un hoţ pofticios a fost prins în flagrant de către jandarmi. Bărbatul a fost oprit în timp ce încerca să fure ciocolată dintr-un magazin. Jandarmii au fost surprinşi că bărbatul a ingnorat toate produsele scumpe şi s-a mulţumit să ia doar dulciurile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mar 2024   •   09:40

Bărbatul, care avea un comportament suspect le-a atras atenţia jandarmilor. În urma efectuării percheziției corporale, au găsit asupra acestuia mai multe produse alimentare și de îngrijire personală.

În geanta tip sport a bărbatului au fost găsite mai multe tablete de ciocolată și produse de îngrijire personală fără a prezenta dovada provenienței acestora.

Bărbatul, cu domiciliul in Piatra Neamț, în vârstă de 48 de ani, a declarat faptul că produsele au fost sustrase din două supermarketuri din zona centrală a Bacăului, scrie bacau.net.

Bărbatul figura în baza de date cu antecedente penale.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acestea fiind înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale.

 

×
Subiecte în articol: hot ciocolata prins în flagrant jandarmi
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close