Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi hoţi din Argeş au furat un bancomat în doar trei minute! Toată operațiunea lor a fost filmată

Doi hoţi din Argeş au furat un bancomat în doar trei minute! Toată operațiunea lor a fost filmată

Doi hoți au acționat la o spălătorie auto din Bascov, Argeş. În trei minute au plecat cu un bancomat în care ajungeau încasările de peste zi.

Doi hoţi din Argeş au furat un bancomat în doar trei minute! Toată operațiunea lor a fost filmată
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2022   •   23:51

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă maşina folosită de cei doi hoți cum intra în curtea spălătoriei. Era trecut de miezul noptii când hoţii au mers țintă la bancomatul pe care l-au forţat cu o rangă.

Au reuşit cu greu să îl scoată şi au plecat cărându-l. Abia când au luat banii şi au pornit maşina, pe imagini se vede cum apare şi paznicul care a luat o scară în încercarea de a se apăra.

Bărbatul a aruncat cu scara respectivă în autoturismul hoţilor, iar şoferul a oprit imediat. Apoi accelerează din nou şi pleacă.

Hoţii n-au avut mult noroc la acest jaf

Poliţiştii îi caută acum pe hoți, iar proprietarii spălătoriei bănuiesc că ar fi nişte indivizi cu care au mai avut o altercație.

Bancomatul era cel în care ajungeau încasările de peste zi, dar proprietarii spălătoriei nu lăsau banii acolo peste noapte. Hoţii au furat un seif care avea în interior aproximativ 200 de lei.

×
Subiecte în articol: bancomat Bascov Argeş spălătorie auto
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close