Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai mulți hoți au fost opriți cu 14 focuri de armă, după o spargere în județul Constanța. Doar unul dintre suspecți a fost reținut imediat

Mai mulți hoți au fost opriți cu 14 focuri de armă, după o spargere în județul Constanța. Doar unul dintre suspecți a fost reținut imediat

Polițiștii constănțeni au tras cu armamentul din dotare asupra mașinii unor suspecți, după o spargere într-o localitate din județ.

de Cătălina Smereca    |    18 Dec 2023   •   14:12

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 02:00.

După spargerea dată într-un magazin din localitatea Ghindărești, hoții au fost depistați de poliție pe DN 2A, la intrarea în localitatea Stupina.

Șoferul a refuzat să oprească și a accelerat. 

După o urmărire de circa 10 kilometri și după ce au tras 14 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și spre vehiculul suspecților, oamenii legii au reușit să nimerească o roată. 

Hoții au abandonat mașina și au fugit pe un câmp. Un singur suspect a fost prins imediat.

Poliția: "Nouă focuri de armă au fost trase în direcția autoturismului suspect"

În mașina imobilizată, polițiștii au descoperit mai multe produse alimentare, țigări, băuturi alcoolice, a căror deținere nu a putut fi justificată de individ.

"La data de 18 decembrie, în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, la intrarea în satul Stupina.

Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar unul dintre polițiști a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare. Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri.

Pentru oprirea acestuia, agentul de poliție a efectuat cinci focuri de avertisment în plan vertical şi nouă în direcția autoturismului", se spune în informarea comunicată de autorități.

Bărbatul reținut are 58 de ani. Polițiștii îi căutau complicii, la ora publicării acestei actualizări.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close