Primărie călcată de hoţi. Care este paguba

08 Feb 2016   •   13:40
Primărie călcată de hoţi. Care este paguba

Persoane necunoscute au pătruns duminică seară prin efracţie în sediul Primăriei Frumuşica, judeţul Botoşani, în căutare de bani, însă s-au mulţumit şi cu ce au găsit: un server şi un calculator ce susţineau sistemul de monitorizare video a localităţii, scrie Ştiri Botoşani.

Potrivit poliţiştilor, prejudiciul este esitmat la 3.000 de lei. Primarul comunei Frumuşica, Constantin Rădeanu, este convins că hoţii au ştiut exact momentul în care să acţioneze deoarece vineri s-au plătit salariile şi câteva ajutoare pentru lemne.

"Doamna casieră a fost inspirată şi a luat banii cu ea, nu i-a lăsat în Primărie. Ne pare rău însă că au distrus aparatura pentru supraveghere, nici internet nu avem în primărie acum. Au intrat prin spatele clădirii, printr-un geam. Femeia de serviciu a venit dimineaţă, la ora 7, a observat că ceva nu e în regulă şi m-a sunat pe mine, iar eu când am ajuns, am sunat la şeful de post", declară Constantin Rădeanu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close