Antena 3 CNN Actualitate Locale Hoție la drumul mare, în Focșani. Un minor a fost prins după numeroase infracțiuni

Hoție la drumul mare, în Focșani. Un minor a fost prins după numeroase infracțiuni

Hoție la drumul mare, în Focșani. Un minor a fost prins după numeroase infracțiuni
03 Apr 2019   •   22:46

Magistraţii vrânceni au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui minor în vârstă de 14 ani, din Tulcea, bănuit că ar fi furat un autovehicul, pe care l-a condus fără permis pe drumurile publice, dar şi de comiterea a 13 furturi din maşini, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au probat activitatea infracţională a unui minor de 14 ani, bănuit de comiterea a 14 furturi de şi din auto şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Din cercetările efectuate a reieşit faptul că în noaptea de 28 spre 29 martie, cel în cauză ar fi sustras în scop de folosinţă un autoturism parcat pe Bulevardul Independenţei din municipiul Focşani. Miercuri, poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit faptul că în perioada 25 februarie - 28 martie, minorul în cauză ar fi comis 13 furturi din autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului Focşani, prejudiciul total cauzat astfel fiind estimat la 20.000 lei", a precizat IPJ Vrancea. 

Potrivit poliţiei, în urma probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore a minorului, magistraţii dispunând ulterior faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorului şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: infractiuni minor Tulcea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close