Antena 3 CNN Actualitate Locale I-a lăsat trei bilete și a chemat-o în cimitir. Ce a descoperit femeia din România când s-a apropiat de un mormânt

I-a lăsat trei bilete și a chemat-o în cimitir. Ce a descoperit femeia din România când s-a apropiat de un mormânt

I-a lăsat trei bilete și a chemat-o în cimitir. Ce a descoperit femeia din România când s-a apropiat de un mormânt
23 Noi 2016   •   11:26

Un bărbat din județul Bistrița s-a sinucis în cimitir. Gestul este cu atât mai bizar cu cât omul a lăsat un bilet de adio soției și alte două copiilor săi. Pensionarul, în vârstă de 67 de ani, își cerea scuze pentru tot și indica locul în care avea să-și pună capăt zilelor.

Polițiștii au fost alertați că un localnic a fost găsit spânzurat de un nuc în cimitirul din localitatea Galații Bistriței.

Gestul extrem a șocat-o pe soția bărbatului, în vârstă de 67 de ani. Femeia nu înțelege ce l-ar fi determinat pe soțul său să-și pună capăt zilelor. Nu era bolnav și nici n-avea vreo problemă care să-i provoace gânduri negre.

Se pare că bărbatul deținea moara din sat, avea trei copii, o fată de 15 ani și doi băieţi adulți, care locuiau în Statele Unite. Acesta a locuit și el o perioadă în America, însă s-a hotărât să se întoarcă în comuna natală și să investească ce a agonisit în SUA. Unul dintre copiii săi lucrează în armata americană.

Sursă: bistriteanul.ro.

×
Subiecte în articol: sinucidere Bistriţa cimitir
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close